Vlakwaterkanoën

Een klein fanatiek groepje is druk bezig om deze mooie tak van de kanosport binnen onze club te promoten. Vraag gerust eens hoe het er mee staat.

Hemelvaartweekend 2018; Gent

Meer info hier onder

10-11-12-13 mei is het weer zover!!!

Deze keer strijken we neer nabij de prachtige stad Gent.

Varen op de Leie door de binnenstad of in de natuur. De Gentse Kano- en Kayak Organisatie (Gekko) wil ons voorzien van routes variŽrend van 8km - 30km. Dus Canadese kanovaarders, kanopoloŽrs, vlakwatervaarders en zeekayakkers de keuze is reuze (ook voor terrasjes) en mogelijk gaat er een gids mee.

De camping 'Blaarmeersen ligt nabij de watersportbaan. https://stad.gent/blaarmeersen/camping-blaarmeersen. Info en reserveringformulier via Monique.

De Kanoclub betaalt de staanplaats en overnachting voor leden! Er is vertier voor jong en oud. Heb je geen tent, camper of caravan, geen nood op de camping kan je een hut huren (tijdig zelf reserveren, gedeeltelijke vergoeding in overleg Kanoclub) of misschien kan je bij iemand van de club erbij.

Donderdag 10 mei arriveren op camping vanaf 14.00 en zondagochtend 13 mei vertrekken we weer. Het is natuurlijk mogelijk om een dag of deel van dit weekend mee te gaan.
Vrijdag 11 en zaterdag 12 mei plannen we dagtochten om te varen. Het is ook mogelijk om op eigen gelegenheid een tochtje maken of een potje kanopolo te spelen. Voor familieleden die niet varen is er een meer met strand gelegen aan de camping of de stad Gent bezoeken.

Aanmelden en/of Info:
Monique van Rooij
Mail: de.pimpernoot@gmail.com

De complete winkel voor het kopen van kajak, kano en uitrusting Wildwaterexperts
Kanoa; buitensport & recreatie Outdoor & Travel Outfitters